Even voorstellen...

Sarah

 

 

Mijn naam is Sarah Groen (34) en kom uit Almere. Ik woon daar samen met mijn man Matthijs en onze dochter Mirthe (9). Mirthe is meervoudig gehandicapt. Zij is onder andere doof en blind, heeft epilepsie, is rolstoelgebonden en krijgt volledige sondevoeding. Mirthe heeft het Spata5dificiency. Een zeer zelfzame afwijking.

Op dit moment ben ik werkzaam op een basisschool. Het les geven aan kinderen is mijn grootste passie. Naast mijn werk werk ik dus voor MiKi4all. Ook vlog ik met mijn man samen over ons gezin en het leven met een kind met beperking. Volg ons via youtube, "De Groentjes".
Link: 
https://www.youtube.com/channel/UCyJvSnxS_YBAQiDygBIqvwA

Waar ik intens van kan genieten is het luisteren naar muziek, maar vooral het maken van muziek. Zelf speel ik basgitaar en saxofoon, hier kan ik mijn ei in kwijt. Helaas maak ik daar te weinig tijd voor vrij. Verder vind ik het heerlijk op te handletteren.

Ik ben erg blij dat ik Shirin heb leren kennen. Wij vullen elkaar goed aan en het is fijn om met haar te werken.  
We zijn altijd op zoek naar en verbeteringen voor onze sjaals. Wij staan open voor tips van onze klanten. Het mooiste is het brainstormen over nieuwe producten.

Mijn droom voor Miki4alll: 

De bestaande producten verbeteren, nieuwe producten ontwikkelen en deze met veel liefde maken voor onze klanten, van jong tot oud! 

 

Shirin

Mijn naam is Shirin van Rooijen (35) en ik woon samen met mijn man Frank en onze zoon Kian in Utrecht. Kian (8) is meervoudig gehandicapt, hij loopt achter in ontwikkeling zowel motorisch als verstandelijk. Ook is Kian slechthorend en slechtziend. Kian heeft het ATR-X syndroom. Kian gaat wel met stappen vooruit en maar doet dit op zijn eigen tempo.

Naast alle zorg voor Kian ben ik grafisch ontwerper. Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Ik werk voor mezelf met Sarah maar heb ook een ander bedrijf samen met mijn moeder, namelijk Anar Creations. Dat is ook een passie voor mij naast Miki4all. Kijk even op www.anarcreations.com en daar zie je de ontwerpen die ik daar maak samen met mijn moeder. 

Hiernaast heb ik een blog en vertel ik hoe het leven is met een kind met een zeldzaam syndroom. Volg mij op: www.mamavankian.nl

Ik vind het heerlijk om elke dag na te denken hoe we weer verder kunnen gaan en stofjes zoeken en onszelf continu te verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en producten. Ik ben ontzettend dankbaar dat Sarah en ik elkaar hebben leren kennen, we zijn ontzettend goede vriendinnen geworden.

Naast kunst en ontwerpen kan ik erg genieten van bakken en koken. Ik vind het leuk om elke dag weer leuke dingen uit te proberen in de keuken.
 

Ik doe alles met veel plezier en houd ervan om mensen blij te maken met onze producten.

Mijndroom voor Miki4all:

Het is nu al een droom om dit samen te doen en we willen nog veel mensen blij maken met onze producten! We zoeken elke dag weer naar nieuwe ideeën en zijn altijd bezig om onszelf en elkaar te ontwikkelen en ik hoop dat we nog lang door mogen gaan. We doen dit met heel veel liefde voor jullie.

 

Hoe kennen wij elkaar?

https://cdn.myonlinestore.eu/94415947-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/images/10710570_10205447507973945_2487328923445842344_n.jpg

       november 2014

 

Wij hebben elkaar ontmoet door de Facebook pagina van Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK).
Mirthe was toen 'Knapperd van de Dag". Op
 de pagina stond een foto van Mirthe en haar verhaal. Shirin herkende Kian in het verhaal en stuurde Sarah een bericht. Sarah zag dit pas een maand later en reageerde erop. Na veel met elkaar gesproken te hebben volgde er een ontmoeting. Er was meteen een klik. Inmiddels zijn we goede vriendinnen en hebben veel steun aan elkaar. We hebben beide een eigen blog en samen een pagina voor ouders met een gehandicapt kind zonder diagnose.

In augustus 2015 zijn wij gestart met Miki4kids en inmiddels heten we Miki4all, omdat wij sjaal maken voor jong en oud. 

REVIEWS

 [WEBWINKELKEURWIDGET]

© 2016 - 2023 miki4All | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel